Kodėl kokybiški biuro baldai yra svarbūs patogiai darbo aplinkai?

Didžioji dalis žmonių daug laiko praleidžia sėdėdami prie biuro stalo ir dirbdami prie kompiuterio. Aukštos kokybės baldai gali pagerinti produktyvumą ir padėti darbuotojams išvengti nugaros skausmų ar kitų galimų sveikatos problemų. Žemiau yra keletas privalumų, kuriuos suteikia kokybiški biuro baldai.

Padeda išvengti su darbo vieta susijusių traumų

Vis daugiau traumų, tokių kaip kaklo, nugaros ir pečių diskomfortas, raumenų ir sąnarių skausmas, yra nepritaikytų darbo vietų rezultatas. Kuo daugiau laiko praleisite prie stalo, tuo didesnė tikimybė, kad susižeisite. Žemiau pateikti patarimai gali padėti išvengti šių problemų.

  1. Naudokite reguliuojamus biuro stalus ir kėdes, skirtas naudoti su kompiuteriais.
  2. Padėkite klaviatūras taip, kad alkūnės galėtų atsiremti į kūno šonus.
  3. Kėdę pastatykite taip, kad kojos būtų lygiai ant grindų, priešingu atveju naudokite pėdų atramas.
  4. Padarykite periodiškas trumpas pertraukėles, pasivaikščiokite. Net dažnas atsistojimas gali būti efektyvus.

Padidėjęs produktyvumas

Laimingi darbuotojai yra produktyvesni. Dėl nepatogios darbo vietos darbuotojai gali praleisti mažiau laiko prie savo darbo stalo. Taip pat efektyvumas gali sumažėti, jei jiems nėra lengva judėti po biurą ir prieiti prie reikiamų dalykų darbui atlikti.

 

Šiuos produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

 

 

 

svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories: