BIURE PROJEKTUOJATE POILSIO ZONĄ? 4 DALYKAI, KURIUOS REIKIA ATSIMINTI

Biuro pertraukų zona yra labai svarbi darbuotojų produktyvumui, nes, bet kuriame versle dirbantys žmonės, nepriklausomai nuo pramonės, vis dar yra žmonės ir tikėtis, kad jie dirbs be produktyvumo sumažėjimo valandų valandas be pertraukos – neverta.

Nebus taip sunku sukurti poilsio zoną, jei žinosite kelis dalykus. Jūsų tikslas – sukurti kitokią aplinką bei užtikrinti, jog čia darbuotojai galės pabėgti nuo darbų ir atsipūsti.

4 dalykai, kuriuos reikia įsidėmėti prieš projektuojant poilsio zoną

1. Įrenkite pagrindinius patogumus, tokius kaip stalai, mažas šaldytuvas ir įkrovimo stotelės

Planuodami savo biuro dizainą, Jūs atsižvelgiate į visus baldus, kurių prireiks. Tas pats taikoma ir poilsio zonai. Ši zona, neturinti kelių pagrindinių patogumų, nesuteiks jokio palengvėjimo. Tuo pačiu pagrindiniai patogumai, tokie kaip sėdima zona, keli staliukai, įkrovimo stotelė ir nedidelis šaldytuvas, tik padidins jaukumą poilsio vietoje. Taip pat poilsio zoną vertėtų daryti krašte, užuot padėjus ją tiesiai į biuro vidurį. Tai naudinga tiek pertraukoje esantiems žmonėms, tiek dirbantiems, reikia pasistengti izoliuoti poilsio nuo darbo zonos naudodami garsui nepralaidžias sienas.

2. Statykite paprastus, bet teigiamai atrodančius baldus

Biuro baldai poilsio zonoje yra labai svarbūs. Aspektas, kurio negalima praleisti, yra tai, kad baldai, esantys pertraukos vietoje, neturėtų būti tokie patys, kaip ir biure. Taip yra todėl, kad psichologiškai norime atskirti dvi erdves, ir bet kokie jų panašumai nugalės šį tikslą. 

3. Šiukšliadėžę statykite į kampą

Kai planuojate biurą, atsižvelgiate į biuro higieną. Tas pats turi įvykti ir su poilsio zona. Viena didžiausia klaida, kurią galite padaryti, yra tai, kad šioje zonoje nėra šiukšlių dėžės. Supraskite tai – ši zona yra skirta žmonėms atsipūsti. Didelė dalis žmonių dažnai linkę griebtis ko nors valgyti ar išgerti  ir tikrai tai įvertins, jei bus šiukšliadėžė, kad galėtų išmesti savo šiukšles.

4. Poilsio zonoje vis įrenkite atnaujinimų

Jūs galite pastatyti kažką tokio paprasto kaip kavos aparatas arba įrengti nedidelę virtuvę su pagrindiniais ingredientais, kad darbuotojams būtų suteikta galimybė patiems pasigaminti ką nors patiems. Taip pat galite turėti keletą arkadinių ar stalo žaidimų.

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

Kinnarps sofa
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?