Kaip perteikti namų interjero pagrindus Jūsų biure

Pasirinkimai, kuriuos mes darome kurdami namus ar biurus, daro tiesioginę įtaką mūsų emocijoms ir suvokimui. Tinkamai atliktas interjero dizainas yra galingas įrankis, kurį galima naudoti produktyvumui bei kūrybiškumui didinti.

Projektuodami biuro patalpas atsižvelkite į šiuos klausimus:

Kas ir kokioms užduotims naudoja erdvę?

Panagrinėkime kliento laukimo salę ir personalo pietų salę. Jums reikia, kad kliento laukimo kambarys sudarytų malonų įspūdį, o Jūsų darbuotojų priešpiečių kambarys turėtų apimti daugybę funkcijų ir padėti Jūsų personalui bendrauti ir atsipalaiduoti.

Koks yra jūsų įmonės prekės ženklas?

Jei Jūsų įmonė jaunatviška, moderni, turbūt geriausia palikti odą ir raudonmedį finansų makleriams. Kalbame ne tik apie kliento erdves, bet taip pat darbuotojų. Dizaino poveikis mūsų psichologijai reiškia, kad kiekviename žingsnyje žmonės turi įsisąmoninti Jūsų prekės ženklą.

Jūs taip pat turite galvoti apie darbo vietos strategiją. Ar norite perteikti prabangos ar produktyvumo jausmą? Kokios yra jūsų įmonės vertybės?

Kokius dizaino elementus reikėtų įtraukti į biuro dizainą?

Dizaineriai, dirbdami su šiuolaikinėmis verslo erdvėmis, dažniau atsižvelgia į namų interjero dizainą nei į biurų dizainą; tačiau tarp praktinės darbo erdvės ir erdvės, leidžiančios vartotojams pernelyg atsipalaiduoti, yra plona linija.

Atlikite šiuos veiksmus, kad sukurtumėte gerą biuro dizainą, kuriame būtų panaudotos pagrindinės namų projektavimo taisyklės:

1. Leiskite savo darbuotojams atsinešti asmeninių daiktų

Žmonės paprastai atsineša motyvuojančių daiktų ir daiktų, kurie pagyvina jų erdvę. Jei Jums gerai tinka eklektiškas derinys, nėra pigesnio ar lengvesnio būdo, nei leisti žmonėms asmeniškai dekoruoti savo darbo vietą.

Kai žmonės jaučiasi apsupti asmeninių dalykų, jie pradeda elgtis panašiau į save. Tai yra geras dalykas, nes jis pradeda kurti sąžiningą bendruomenę, kuri skatina pasitikėjimą ir bendradarbiavimą.

2. Zonavimas

Geri namai atlieka daug funkcijų. Jūs turite erdves bendruomeniniam gyvenimui, poilsiui ir darbui. Kodėl geras biuras neturėtų turėti visų tų pačių veiklos sričių? Kai galvojate apie savo biuro zonas, pagalvokite apie tai, kur žmonės bendradarbiaus ir bendraus bei atvirkščiai, kur jiems reikės sutelkti dėmesį ar kalbėti privačiai.

3. Garso valdymas

Naudojant dideles, atviras darbo vietas, gali kilti triukšmas, nes žmonės natūraliai padidina savo garsą. Jei norite ramių darbo vietų, kurkite mažesnį ir jaukesnį dizainą iš minkštų, natūralių medžiagų. Jei norite didesnės energijos jausmo, naudokite langus ir stiklą, kad suteiktumėte erdvės iliuziją.

4. Šviesa

Kaip ir namuose, nenorite, kad kabinetas būtų tamsus ir slegiantis. Nereikia žiūrėti statistikos, kad žinotumėte, jog ryškumas ir geras apšvietimas gali  padidinti jūsų kūrybiškumą bei produktyvumą.

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

 

Biuro baldai
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?