Biurų dizaino tendencijos 2020 metais

Kad verslas būtų sėkmingas, reikia talentingų darbuotojų. Vis dėlto net ryškiausi talentai nori praleisti savo darbo dienas ne tik sėkmingoje, bet ir malonioje aplinkoje. Jūsų biuro interjero dizainas gali pritraukti arba atstumti norimus darbuotojus. Tiesą sakant, galima padidinti produktyvumą ir darbuotojų bendradarbiavimą tinkamai suplanavimus biuro erdvę

Čia pateikiamos 6 populiariausios biurų interjero dizaino tendencijos 2020 metais:

1. Sukurkite savo biurui stilių su spalvomis bei įvairios strukūros tapetais

Vienas iš paprasčiausių ir pigiausių būdų, kaip suteikti Jūsų biurui papildomo žavesio, yra tapetų naudojimas. Galite dekoruoti tik vieną sieną, tuomet išlaikysite bendrą dizainą, bet tuo pačiu kabinetams ir biuro erdvėms suteiksite unikalumo.

2. Sukurkite atpalaiduojantį namų jaukumą

Didžiają laiko dalį darbuotojai praleidžia darbe. Taigi, peršasi išvada, jog ši aplinka turi būti jauki ir pažįstama. Nors kai kam tai gali atrodyti keista, bet žmonės yra daug produktyvesni, kai jaučiasi labiau atsipalaidavę. Kai aplinka daro tiesioginį poveikį streso lygiui, tai realus sprendimas padaryti ją kuo labiau pažįstamą ir patogią.

3. Įtraukite darbo vietas pritaikytas dirbti komandose

Biure padarykite erdvių, skatinančių produktyvumą darbui komandose. Tai suteiks komandų nariams laisvės mąstyti ir produktyviai kalbėti.

4. Ąžuolo stalai tiks prie kiekvieno interjero

Natūralus ąžuolas, idealiai tinka bet kokiam verslui ir yra madingas biuro dekoras. Minimalus, elegantiškas ir natūralus ąžuolas į biurą įneša gamtos pojūtį. Šviesios spalvos ne tik pašviesina erdvę, bet ir daro teigiamą psichologinį poveikį darbuotojams, padidina moralę ir produktyvumą.

5. Naudokite perdirbtas medžiagas 

Viena didžiausių tendencijų 2020 m., yra panaudoti perdirbtus baldus ar medžiagas biuro interjere. Perdirbti produktai yra įspūdingi, gražūs ir kilę dėl rimtos priežasties. Visiems, dirbantiems Jūsų versle ar planuojantiems kreiptis, bus sudarytas įspūdis, kad Jūsų įmonei rūpi gamta.

6. Naudokite vertikaliuosius sodus

Augalai daro teigiamą psichologinį poveikį ir į Jūsų uždarą biurą įneša daugiau deguonies bei tiesiog malonumą būti gamtos apsuptyje. Vertikaliųjų sodų planavimas biure grindžiamas filosofija, kad žmonės turi įgimtą norą susisiekti su gamta. Gamtos pritaikymas biure ne tik parodo, kad Jums rūpi aplinka, bet ir tai, kad norite skatinti pozityvumą savo biuro erdvėje.

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

Biuro baldai
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?