Biuro patalpų nuoma: 4 dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti

Prieš keliant savo biurą į naują erdvę reikia apsvarstyti daug labai svarbių dalykų. Be kainos, nuomos sąlygų ir vietos, taip pat yra grindų planas, turimi patogumai, erdvė augimui ir dar daugiau. Pateiksime 4 dalykus, į kuriuos reikia atsižvelgti prieš nuomojantis biuro patalpas.

1. Grindų planas

Grindų dėka galite lengvai suplanuoti savo biuro įrengimą ir dekoravimą. Be to, Jūsų grindų planas padės suprasti, kaip darbuotojai pasiskirstys biure. Laikykite visas susijusias komandas arti viena kitos. Tai užtikrins geriausius bendradarbiavimo ir informacijos srauto rezultatus. 

2. Patikrinkite, kokių darbo įrankių Jums reikia

Įsitikinkite, kad Jūsų komanda visada turi visišką prieigą prie reikalingų išteklių. Apsvarstykite ne tik kasdienes užduotis, bet ir visą laiką, kurį jie praleis biure. Taip pat svarbios yra poilsio zonos, kabinetai ir posėdžių salės. Įsitikinkite, kad dabuotojai turės viską, ko reikia, kad jaustųsi patogiai, atsipalaidavę ir norėtų išlikti produktyvūs.

3. Palikite vietos augimui

Dauguma kompanijų persikelia dėl pastaruoju metu sparčiai vykstančio augimo. Jiems nepakanka vietos efektyviai atlikti kasdienes užduotis. Štai kodėl prieš pasirašant nuomos sutartį apsvarstykite galimą Jūsų įmonės augimą. Įsitikinkite, kad yra vietos naujiems darbuotojams, daugiau daiktų saugojimo vietos ir patobulinta ergonomika. Niekada neleiskite biuro erdvei apriboti Jūsų galimybių. 

4. Transportas ir logistika

Nesvarbu, kokia graži yra naujoji erdvė, ji nebus gera Jūsų verslui, jei nėra tinkamų logistikos sprendimų. Apsvarstykite savo produktų transportavimą ir išsiuntimą. Svarbu ir lengvas priėjimas, avariniai išėjimai ir vidaus komunikacija. Kaip ir biuro patalpos, prasta logistika gali apriboti visas Jūsų įmonės galimybes. 

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

 Biuro patalpų nuoma
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?