5 PATARIMAI KAIP TINKAMAI PASIRINKTI BIURO BALDUS

Biuro baldai turi didelę reikšmę kuriant efektyvią darbo aplinką. Tai padeda pavaizduoti profesionalų verslo įvaizdį ir tuo pačiu padidina darbuotojų komfortą bei pasitenkinimą. Tyrimai rodo, jog gerai suprojektuoti biuro baldai kartu su personalizuota darbo vieta gali pagerinti bendrą biuro produktyvumą, išlaikyti darbuotojus susikaupusius ir motyvuotus.

Nesvarbu, ar ketinate atnaujinti savo dabartinį biurą, ar norite pradėti nuo nulio, čia rasite pateiktus kelis svarbius aspektus, kuriuos reikėtų atsiminti renkantis tinkamus baldus.

1. Įvertinkite savo poreikius

Pradėkite sudarydami išsamų svarbiausių Jūsų biuro poreikių sąrašą. Pagalvokite apie tai, kaip planuojate naudoti biurą dabar ir ateityje. Pagalvokite apie savo profesiją. Pvz., jei esate interjero dizaineris, jums gali prireikti daugiau vietos savo meno kūriniams rodyti. Atidžiai planuodami galite išvengti brangesnių pirkinių ir nepatogumų.

2. Erdvės paskirtymas

Prieš statydami naujus baldus įsitikinkite, kad sukuriate jiems pakankamai vietos. Pasirinkto tipo baldai turėtų tikti kambaryje, paliekant pakankamai vietos žmonėms judėti, taip pat turi būti lengvas stalčių, durų ir spintelių atidarymas.

3. Patogumas

Kadangi didžiąją dalį laiko praleisite už biuro stalo, labiausiai Jums turėtų rūpėti patogumas ir saugumas. Nepatogios kėdės gali sukelti nugaros skausmus ir kitas sveikatos problemas, turinčias įtakos produktyvumui.

4. Įvairovė

Pasirinkus vienodo dizaino, spalvos ir stiliaus biuro baldus, sukuriama monotonija, nes jie išreiškia tik vieną minties liniją. Norėdami pakelti žmonių nuotaiką, ieškokite skirtingų dizainų, spalvų ir tendencijų. Žmonės dirbs produktyviai, jei jiems patiks aplinka, kurioje jie yra pakankamai didelę savo dienos dalį. Ir tam gali padėti patrauklus biuras.

5. Patvarumas ir funkcionalumas

Rinkdamiesi biuro baldus, atkreipkite dėmesį į baldų kokybę. Pasirinkite tokius, kurie yra pagaminti iš kokybiškos odos ar tvirtos medienos, pavyzdžiui, ąžuolo ar raudonmedžio. Taip pat įsitikinkite, kad apibrėžėte kiekvieno biuro baldo funkcionalumą. Tai greičiausiai priklausys nuo Jūsų darbo krypties.

 

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

 

biuro kėdė
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?