4 įkvepiančios biuro idėjos

Nesvarbu, ar dirbate nuo devynių iki penkerių biure, esančiame miesto centre, ar sudarote savo darbo valandas namuose, renovacija gali būti geriausias sprendimas, norint ir toliau produktyviai dirbti. Namų biurai kartais gali būti šiek tiek keblūs, nes reikia sukurti tinkamą darbo atmosferą, neprarandant likusio namo stiliaus. 

Prabangūs baldai

Pasirinkdami prabangų rašomąjį stalą ar stilingą lempą, įsitikinkite, kad jie taps pagrindiniu kambario akcentu. Jie bus kambario/kabineto pagrindinės detalės ir puikus įkvėpimo šaltinis Jūsų kūrybai. 

Ryškios spalvos ir interjero detalės

Nebijokite išdrįsti ir patirti sunkumų derinant įvairias faktūras ir drąsias spalvas. Tinkamų spalvų derinių nustatymas tikrai padidins produktyvumą!

Monochrominis nustatymas

Jei nekenčiate blaškymo, tai gali būti puikus atsakymas į Jūsų abejones. Kartais per daug naujovių gali trukdyti darbo eigai. Štai kodėl laikas suteikti monochrominį įspūdį ir suteikti kambariui rafinuotą atmosferą, nepažeidžiant Jūsų minčių.

 Natūralios medžiagos

Gamta suteiks Jums teisingo įkvėpimo, nesuklyskite pasirinkdami natūralesnę aplinką. Tačiau mediena, mediena ir dar kartą mediena nėra geras pasirinkimas. Pabandykite sumaišyti su žemiškomis ir šiltomis spalvomis bei paprastomis dekoracijomis arba pažaiskite su neįprastu išdėstymu. 

Produktus galite apžiūrėti žemiau, mūsų elektroninėje parduotuvėje. Prekes pristatome į visus Lietuvos kampelius 3-7 darbo dienų bėgyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis Facebook Žinute arba tiesiog skambinkite telefonu +370 613 24636

Biuro baldai
svediski.lt biuro baldai salonas parduotuve facebooksvediski pinterest biuro baldai parduotuveyoutube svediski biuro baldaisvediski.lt biuro baldu parduotuve lietuvoje siauliuose
Generated by snarskismedia.com

Categories:

× Reikia patarimo?